Dr. Ignácz Zsuzsanna

sebész, plasztikai sebész szakorvos

Rendelés:

  • Medical-Cave Kft.
  • E-mail: igzsu@yahoo.com
  • Tel: 00 36 30 / 9754 - 795
  • Web: www.medical-plasztika.hu

Herepótlás-plasztikai sebeszet

here pótlás here implantatum

A herepótlást vagy Plasztikai sebész vagy urologus végzi Magyarországon. Egyik vagy mindkét here elvesztése egy esetleges heredaganat vagy baleset következtében nagyon nehéz helyzetbe hozhatja a férfi beteget. A heredaganat általában a 15 és 35 éves kor közötti férfiakat sújtja, ritkábban idősebb férfiakat is. A hiányzó here pótlására implantátumot használnak és a hiányt ily módon esztétikailag helyrehozzák. Egy másik indikáció a hereimplantátum használatára veleszületett rendellenesség, vagy egyéb eltérés lehet. Plasztikai sebész rendelés:Budapest XII.ker.Budapest II.ker , Vasmegyében is, Sárvár, Bük és Szombathely

Annak oka, hogy nem sokat tudunk a hereimplantátumokról, az, hogy a páciensek nem szívesen számolnak be ilyen típusú műtéteikről. Egy nemrégiben publikált tanulmányban látható, hogy gyakran a páciensek évekig még akár a partnerüket sem tájékoztatják arról, hogy miféle beavatkozáson estek át. Ezzel együtt a herepótlás mint plasztikai beavatkozás természetes és  teljesen biztonságos.

Ma már a plasztikai sebész több implantatum cégtől is megrendelheti a legjobb hereimplantatumokat.

A hereimplantátumok két változatban kaphatók, mindkettő felülete sima, hogy a szövetbenövést megakadályozza. A szilikon géllel töltött hereimplantatum típus nem rendelkezik rögzítő résszel a fölső részen. A másik típusú implantátum a felső részen magas polimerizációjú szilikonnal van ellátva, amely lehetővé teszi a hereimplantatum rögzítését. A két hereimplantatum közti fő differencia a konzisztenciájuk. Mindkét típusu implntatum kapható különböző méretekben, hogy a páciens személyre szabottan, a neki legmegfelelőbb hereimplantátumot kapja meg.