Dr. Ignácz Zsuzsanna

sebész, plasztikai sebész szakorvos

Rendelés:

  • Medical-Cave Kft.
  • E-mail: igzsu@yahoo.com
  • Tel: 00 36 30 / 9754 - 795
  • Web: www.medical-plasztika.hu

Aranyszálbehúzás

plasztikai sebészet Aranyszálbehúzás

Az aranyszál behúzását plasztikai sebész végzi,erre általában 35-45 éves kor között érdemes sort keríteni, amikor még a bőr nem túlzottan ereszkedik meg.Az aranyszál behuzás vagy más néven aranyszál beszövés, föleg prevencios eljárás amellyel a plasztikai sebész késlelteti az arc megereszkedését, későbbre halasztható az arcplasztika időpontja és javítja az arcbőr turgorát. 45 éves kor felett ha az arcbőr már megereszkedett a felesleges bőr eltávolításával, arcplasztikával kombinálva végezzük az aranyszál behúzást javítva a hossztávú eredményeket. Plasztikai sebész: rendelés:Budapest XII.ker.Budapest II.-ker. Vasmegyében Sárvár Markusovszky 4.sz., Bük és Szombathely. Megosztás

Az eljárás lényege hogy steril 24 karátos aranyszálat /99, 9% arany tisztaságú/ /fűz be a plasztikai sebész   a bőrfelszín alá 3-5 mm mélységben, rács alakban, mintegy láthatatlan hálót képezve a bőr alatt ,amely nem engedi megereszkedni az arcbőrt.

Az aranyszál 8-10 évig fejti ki hatását, nem kell eltávolítani, nem akadályoz meg egyéb mütéti beavatkozást,a  rtg felvételen látszik.

A beavatkozást helyi érzéstelenítésben, ambulánsan végezzük , kb 1 órát vesz igénybe.Minimális elszineződés lehet a szúrások helyén ami hamar elmulik.

3 nap otthoni tartozkodás javasolt, utána helyreáll a munkaképesség.Kis steri- strip ragasztások fedik a szurások helyeit.

Hatása 6 hét múlva mutatkozik, fél év alatt éri el a maximumát, az aranyszál körül beindul a bőr feszességét serkentő kollagén fokozott képződése.

A toka illetve a nyak területén is elvégezhető a beavatkozás.