Dr. Ignácz Zsuzsanna

sebész, plasztikai sebész szakorvos

Rendelés:

  • Medical-Cave Kft.
  • E-mail: igzsu@yahoo.com
  • Tel: 00 36 30 / 9754 - 795
  • Web: www.medical-plasztika.hu

THREAD Lift térd fenék

THREAD Lifting Fine Thread Contour (FTC)

THREAD Lifting vagy más néven Fine Thread Contour (FTC) Egy újabb „szálas” műtét nélküli eljárás került reflektorfénybe az un. THREAD Lifting vagy más néven Fine Thread Contour (FTC) amelyet Koreától Beverly Hills-ig alkalmaznak és rendkívül divatos lett egyszerűsége és biztonságossága miatt. A kezelés során biokompatibilis, a szervezet által lebontható, injekciózható szálak kerülnek a bőrbe. A szálak összetevője poli-dioxanon illetve poli-glikolsav. Ezeket az összetevőket orvosi eljárásokban 30 éve használják felszívódó varratokhoz, előtte nem szükséges allergiás bőrteszt végzése. Tehát biztonságosnak tekinthetjük. Az FTC eljárás során vékony szálakat szúrunk a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt, és stimulálja a test saját kollagén-termelését. Ebből kifolyólag az FTC fokozatosan fejti ki feszesítő és kollagén-termelő hatását. Tájékoztatjuk Önt az optimális szálak mennyiségéről, mely függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagén termelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat. Természetesen az egyéni hatások eltérőek. Egyéntől és főleg kortól függően szükség lehet az ismétlésre, mert ez egyénenként eltérő lehet. A beavatkozás kb. 1 órát vesz igénybe, előtte a bőrt érzéstelenítő oldattal kezeljük, hogy kevesebb kellemetlenséggel járjon a beavatkozásunk. Következő napon, minimalis makeuppal el lehet látni a feladatainkat… Thread lift kezéssel a térd ránctalítása illetve a fenék (popsi) terület is feszesebbé válhat. Várom szerettel a leendő patienseimet:

 Bármennyire is imádunk plasztikai sebészként operálni és biztonságosnak tartjuk a műtéteinket a pacienseink viszont a gyors, műtét nélküli beavatkozásokért rajonganak, ami nem zavarja meg a magánéletüket sem és a munkájukat sem.

 

 Egy újabb „szálas” műtét nélküli eljárás került reflektorfénybe az un. THREAD Lifting vagy más néven Fine Thread Contour (FTC) amelyet Koreától Beverly Hills-ig alkalmaznak és rendkívül divatos lett egyszerűsége és biztonságossága miatt.

A kezelés során biokompatibilis, a szervezet által lebontható, injekciózható szálak kerülnek a bőrbe. A szálak összetevője poli-dioxanon illetve poli-glikolsav. Ezeket az összetevőket orvosi eljárásokban 30 éve használják felszívódó varratokhoz, előtte nem szükséges allergiás bőrteszt végzése.

Tehát biztonságosnak  tekinthetjük.

Az FTC eljárás során vékony szálakat szúrunk a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt, és stimulálja a test saját kollagén-termelését. Ebből kifolyólag az FTC fokozatosan fejti ki feszesítő és kollagén-termelő hatását.

Tájékoztatjuk Önt az optimális szálak mennyiségéről, mely függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagén termelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat. Természetesen az egyéni hatások eltérőek. Egyéntől és főleg kortól függően szükség lehet az ismétlésre, mert ez egyénenként eltérő lehet.

A beavatkozás kb. 1 órát vesz igénybe, előtte a bőrt érzéstelenítő oldattal kezeljük, hogy kevesebb kellemetlenséggel járjon a beavatkozásunk.

Következő napon, minimalis  makeuppal   el lehet látni a feladatainkat…

Várom szerettel a leendő patienseimet:

Thread lift kezéssel a térd ránctalítása illetve a fenék (popsi) terület is feszesebbé válhat.