Dr. Ignácz Zsuzsanna

sebész, plasztikai sebész szakorvos

Rendelés:

  • Medical-Cave Kft.
  • E-mail: igzsu@yahoo.com
  • Tel: 00 36 30 / 9754 - 795
  • Web: www.medical-plasztika.hu

Permalip

Permalip-ajaknoveles

Plasztikai sebészet rendelés: Budapest II.ker. Budapest XII. ker. Sárvár Markusovszky 4.sz. PERMALIP tartós ajakimplantátum (USABÓL) A tömör szilikon ajakimplantátum behúzását ambuláns módon a plasztikai sebész végzi , amely tartósan növeli az ajakméretet és volument. Az implantátum ránézésre észrevehetetlen, természetesen telt, gyönyörű ajkakat eredményez. Az egyetlen, FDA által jóváhagyott ajakimplantátum. Az ajkak egyes alaki eltérései is javíthatók a plasztikai műtéttel. Lehetséges az ajkak sarkainak emelése (mosolygós jellegű ajak kialakítása) vagy az ajakpír ívének változtatása. Ezeket a műtéteket egyedi megbeszélés és személyre szabott tervezés előzi meg minden esetben.De mint minden mütét esetén itt is kell számolni lehetséges hegesedéssel.Az ajak formáját, méretét közösen kell megbeszélni és eldönteni, mert van aki szeretne a Való Világ szereplőihez hasonlítani. Ajakfeltöltés: Gyakran tud segíteni a plasztikai sebész a vékony vagy extrém esetben penge ajakkal rendelkező hölgyeknek az ajak nagyobbitás elvégzésével. Az ajkak teltségének fokozása lehetséges injekciós kezeléssel illetve kis henger alaku permalip silicone párnácska beültetésével. A kezeléshez felszívódó és nem felszívódó anyagok is rendelkezésre állnak,sőt tartós végleges szilikon párna/Permalip/ is beültethető.Első hallásra mindenki a maradandó anyagot választaná, de a plasztikai sebészeti gyakorlat mégsem ez. Elöször hyaluronsav tartalmu töltőanyagot használunk, mert ennek hatása visszafordítható. Plasztikai sebészet rendelés:Budapest II. Budapest XII.ker.,Vasmegyében is Sárvár, Bük és Szombathely.

Plasztikai sebészet:

Injekciós kezelés

Az injekcióval bejuttatott  anyagot ugyanis nem lehet eltávolítani, ha esetleg nem tetszik az eredmény. Emiatt először felszívódó anyagot használ a plasztikai sebész.

Ennek mennyisége és esztétikai eredménye irányadó lehet egy későbbi maradandó anyag használatához. Az injekciós ajakvastagítást ismételni lehet, ha az elért eredményt fokozni akarjuk.

Először injectioval /fogászati érzéstelenítéssel/ elzsibbasztjuk az ajkakat majd fertőtlenítjuk ezután a kivánt formára illetve vastagságura töltjük az ajkakat, majd jegeléssel csökkentjük a duzzanatot.

Az injekciós kezeléshez használható anyagok:

Természetes alapú Reviderm - hyaluronsav+dextran/cukor/ kb. 1 évig tart

  • Restylane - felszívódása 3 hónap után várható

  • Reviderm- felszívódása 6 -12 hónap után várható

  • Juvederm- 6-12 hónap után várható, injekcióval adható anyagok.

  • Ajak formálás műtéttel:

 

PERMALIP tartós ajakimplantátum (USABÓL)

A tömör szilikon ajakimplantátum behúzását ambuláns módon a plasztikai sebész végzi , amely tartósan növeli az ajakméretet és volument. Az implantátum ránézésre észrevehetetlen, természetesen telt, gyönyörű ajkakat eredményez. Az egyetlen, FDA által jóváhagyott ajakimplantátum.

Az ajkak egyes alaki eltérései is javíthatók a plasztikai műtéttel. Lehetséges az ajkak sarkainak emelése (mosolygós jellegű ajak kialakítása) vagy az ajakpír ívének változtatása. Ezeket a műtéteket egyedi megbeszélés és személyre szabott  tervezés előzi meg minden esetben.De mint minden mütét esetén itt is kell számolni lehetséges hegesedéssel.Az ajak formáját, méretét közösen kell megbeszélni és eldönteni, mert van aki szeretne a Való Világ szereplőihez hasonlítani.  

 képek:

elötte                                                                                         utána