Dr. Ignácz Zsuzsanna

sebész, plasztikai sebész szakorvos

Rendelés:

  • Medical-Cave Kft.
  • E-mail: igzsu@yahoo.com
  • Tel: 00 36 30 / 9754 - 795
  • Web: www.medical-plasztika.hu

Injekcios zsirbontás Mezoterápia

Injekcios zsirbontás

A specialis helyi injekcios kezeléssekkel foglalkozó orvostudományi szakág a mezoterápia .A mezoterápiat általában vagy plasztikai sebész vagy börgyógyász végzi. A plasztikai műtéti beavatkozás mellett jó eredményeket érhetünk el injekcios zsírbontással: A microinjekcios gyógyszeres mezoterápias kezelésekkel. Testünk sziluettjének a formálásában a bőr alatti zsírszövetek meghatározó szerepet játszanak. Ha nem is vagyunk túlsúlyosak, akkor is lehetnek olyan problémás zónáink, ahol a zsírszövet a kelleténél "vaskosabb"előnytelen elhelyezkedésű, naracsbőr küllemű. Plasztikai sebészeti rendelés:Budapest XII.ker.II.ker , Vasmegyében is, Sárvár, Bük és Szombathely Video megtekintése:

 

Zsíroldás:

Zsírégető injekcio:microinjekcios Dél-Amerikából származó a plasztikai zsírszívást enyhébb esetben kiváltó eljárás, helyi fogyasztásra, és a cellulit megszüntetésére.

Csak a nemkívánatos helyekról fogyaszt, míg a fogyókúra során a mellek is fogyásnak indulnak...

 Testünk alakjának, kontúrjának a formálásában a bőr alatti zsírszövetek meghatározó szerepet játszanak. Ha kilóinkat tekintve nincs is, gondunk akkor is lehetnek olyan prolémás zónáink, ahol a zsírszövet a kelleténél "vaskosabb"előnytelen elhelyezkedésű.Ilyen terület lehet a toka, a felkar a has a comb/a bricsesz/ a csípő/. E regiokban lefogyhatatlan, sporttal sem leküzdhető lerakodások jöhetnek létre, amelyeket általában zsírszívással távolítunk el.A zsírszivás után ha meghízik a patiens bőr egyenetlenségek jöhetnek létre, de a mezoterapias zsiroldás után ez nem fordul elő.
A mezoterápiás lipolysis egy microinjekcios eljárás amely egy természetben előforduló anyaggal történik amely nagyfoku zsírbontást eredményez és nem káros az egészségre.
Injekciozás előtt érzéstelenítő krémet helyezünk fel, majd kezelés után hütjük a területet.
Ezzel a módszerrel a megfelelő helyeken lehet a nem kívánatos zsírpárnákat injekciózni. A gyógyszerek a zsírsejtek anyagcseréjét befolyásolják, oxidativ úton fokozódik a zsírsejtekben tárolt trigliceridek lebontása, vagyis csökken a zsírsejt térfogata, amely helyi fogyást eredményez.

 

 

 Haj mezoterápia

  Nemcsak férfiaknál, hanem nőknél is nagyon gyakran jelentkező probléma a hajhullás, hajritkulás, amelynek számtalan oka lehet, a végeredménye azonban mindenkinél egy: az önértékelés csökkenése. Ezért fontos még a probléma kezdetén, időben cselekedni, hiszen egy korai beavatkozás megállíthatja vagy akár vissza is fordíthatja ahajhullás folyamatát.

A mezoterápia ideális megoldás mindazoknak, akik egy gyors, viszonylag fájdalommentes, nem műtéti eljárással szeretnének hatékonyan harcolni a hajhullás, a hajritkulás ellen. A mezoterápia során speciális vitamin- és hatóanyag komplexumot célzottan juttatunk mikroinjekciózással a hajas fejbőrbe. Az eredmény 3-4 kezelés után nyilvánvaló: erősíti a gyenge hajhagymákat, serkenti a fejbőr vérellátását, a haj növekedését, javítja a haj szerkezetét, rugalmasabbá, erősebbé, fényesebbé teszi a hajat. 2 hetente kell a mezoterápát alkalmazni ,3 hónapos a  kúra. Ezután 2 havonta kell fenntartó kezelést végezni Ugyanakkor a kezelés nem hatásos az elhalt hajhagymákon, a kopasz fejtetőn.